Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Εντάξει
Μάθε περισσότερα

Έδρα και εγκαταστάσεις

Η Αγροτική Συνεταιριστική Οργάνωση των Ελαιοπαραγωγών του Δήμου Βιάννου εδρεύει στον οικισμό της Άνω Βιάννου. Η Άνω Βιάννος απέχει 54 χλμ από την πόλη του Ηρακλείου, ακολουθώντας τον επαρχιακό δρόμο Ηρακλείου-Βιάννου, ενώ χρειάζονται περίπου 50 λεπτά για να φτάσετε με αυτοκίνητο από την πρωτεύσουσα του νησιού.

Οι εγκαταστάσεις μας, μικρές αλλά επαρκείς, αποτελούνται από δύο κτιριακά συγκροτήματα, τα οποία βρίσκονται λίγο πριν την έξοδο της Βιάννου προς την κατεύθυνση της Ιεράπετρας. Το ένα κτήριο περιλαμβάνει το ελαιουργείο καθώς και δεξαμενές αποθήκευσης για το λάδι μας, ενώ στο άλλο βρίσκεται η μονάδα της τυποποίησης αλλά και τα γραφεία μας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε για να δείτε από κοντά τόσο την ποιότητα των διαδικασιών που ακολουθούμε αλλά και για να δοκιμάσετε γευστικά δείγματα της παραγωγής μας. Μην διστάσετε να συνδυάσετε την επίσκεψή σας με ενα υπέροχο ταξίδι σε αυτην την πανέμορφη επαρχία της Κρήτης που είμαστε σίγουροι ότι θα σας αποζημιώσει πλήρως με τις ομορφιές της.