Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Εντάξει
Μάθε περισσότερα

Λόγος προέδρου

Στην σκιά της δύσκολης περιόδου που διανύουμε, μικρές ακτίνες αισιοδοξίας κάνουν δειλά την εμφάνισή τους καθώς φαίνεται ότι ανακαλύπτουμε εκ νέου τον «διπλανό» μας, την δυναμική της δικτύωσης, την προοπτική της σύμπραξης και τον πολιτισμό του «μαζί». 

Εχει αποδεικτεί περίτρανα σε όλα τα επίπεδα, ότι στην αρένα του διεθνούς ανταγωνισμού και στο πεδίο της παγκοσμιοποίησης, οι συμπράξεις αποτελούν τον ισχυρότερο παράγοντα περιφερειακής ανάπτυξης και οικονομικής άνθησης. Σε αυτό το πλαίσιο, μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε πριν λίγο καιρό στον τόπο μας που θέτει την συνεργασία ως κεντρική συνιστώσα δράσης: η δημιουργία μιας νέας συνεταιριστικής οργάνωσης στην Βιάννο, η οποία έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη μιας ορθολογικότερης διαχείρισης και οργάνωσης της παραγωγής ελαιολάδου στην περιοχή μας. Η πρωτοβουλία μας αυτή, απευθύνεται αφενός στους παραγωγούς του τόπου μας, στους οποίους οφείλουμε να δώσουμε αποδοτικότερες διεξόδους, και αφετέρου στους καταναλωτές, εγχώριους και μη, οι οποίοι αναζητούν την άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής αλλά και την εμπιστοσύνη ως προς όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας του προιόντος που επιλέγουν για την καθημερινή διατροφή της οικογένειας τους. 

Η Αγροτική Συνεταιριστική Οργάνωση των Ελαιοπαραγωγών του Δήμου Βιάννου (Α.Σ.Ο.Δ.Β.), ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ελαιοπαραγωγική ιστορία της περιοχής αφήνοντας πίσω της επιφυλάξεις, ενδοιασμούς, καχυποψίες και παγιωμένα στερεότυπα. Φιλοδοξία μας είναι σε αυτό το εγχείρημα να εχουμε δίπλα μας συνοδοιπόρους, τόσο τους άξιους παραγωγούς του τόπου μας όσο και τους σκεπτόμενους καταναλωτές που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να επιβραβεύουν τις έντιμες προσπάθειες. 

Η Α.Σ.Ο.Ε.Δ.Β. δεσμεύεται να εστιάσει όλες της τις δυνάμεις στην αντιμετώπιση προβλημάτων που αδυνατούν να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα είτε από τους παραγωγούς είτε από τους ίδιους τους καταναλωτές και χρήζουν συλλογικότερης δράσης. Με την δημιουργία μιας ισχυρής παραγωγικής βάσης και την καθετοποίηση της παραγωγή μας, από την καλλιέργεια ως και την συσκευασία, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που θα ανταγωνιστεί επάξια και θα κεφαλοποιήσει στο μέγιστο τις προσδοκίες όλων μας. Στόχος μας είναι οι ικανοποιημένοι επαναλαβανόμενοι καταναλωτές που θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των προσπαθειών μας για ένα ασφαλές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο με διακριτή ταυτότητα σε προσιτή τιμή. 

Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το ελαιόλαδο μας, τις δραστηριότητές μας αλλά και τους ανθρώπους που «κρύβονται» πίσω από αυτό το όραμα. Ευχή όλων μας είναι να εκτιμήσετε την προσπάθεια μας, να μας στηρίξετε σε αυτήν την συλλογική δραστηριότητα και να εδραιώσουμε μια συνεχή σχέση εμπιστοσύνης με αμοιβαίο όφελος. 

Με εκτίμηση, 

Μανόλης Κλαδάκης